Det siger kunderne - fairphoto.net

Janni Seibak

Super billeder og skønne mennesker bag. Alt i alt en perfekt oplevelse og stor tilfredshed herfra.

 

Annika Nielsen

Kunne uden tvivl finde på at krydse broen for at foreviget ungerne igen igen igen….;o))) De fleste af mine yndlingsbilleder, er uden tvivl taget af Martin Bech, se f.eks mit profil billede på facebook, der næææææsten er sæson aktuelt… Tillykke med det, og de aller varmeste anbefalinger herfra…;o)))

 

Lars Westh Jacobsen
Hele familien lå og rodede rundt på gulvet i fotograf Martin Bechs studie i lang, lang tid. En kæmpe udfordring at holde børnenes opmærksomhed, når de er badet i varmt lys og et fad med kanelsnegle står inden for rækkevidde. Pludselig fangede fotografen øjeblikket, hvor 6 mennesker viser, hvem de er – hver for sig og ikke mindst sammen. Vi fik en rigtig god behandling fra start til slut. Både en grundig snak om billedønsker, en sjov eftermiddag med optagelser, og et godt forløb med udvælgelse af billeder til print. Kun gode anbefalinger herfra

 

Eric Andersen
Martin er en meget grundig og professionel fotograf. Han er god at instruere kunden, således at billederne bliver så gode som muligt. Han har aldrig skuffet mig og jeg ved også at han har opgraderet sit fotoudstyr så billederne kan blive endnu bedre.

 

Thomas & Mette Zaber
Vi har hyret Martin Bech til at tage billeder under og efter vores bryllup. Han var særdeles professionel og lagde sig også ned på jorden for at få nogle spændende perspektiver. Vi overvejer at bruge ham igen til vores barnedåb om et halvt års tid.