Super priser på fotografering midtsjælland - men vi kommer i hele landet. - fairphoto.net

Leder du efter en dygtig og billig fotograf?

Herunder finder du eksempler på vores normalpriser. Læg mærke til at vi hver måned har et tilbud, som kan være endnu billigere end nedenstående.

I alle vores standard fotograferinger nedenfor,  indgår gratis redigering / retouch af op til 5 forskellige billeder. Redigering af yderligere billeder kan tilkøbes.

Ved fastpris tilbud indgår det aftalte antal redigerede billeder, redigering af yderligere billeder kan tilkøbes.

For priser der ikke fremgår af denne liste, eller hvis du har specielle ønsker, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Portrætfotografering 2-99 år

Klassiske portrætter i studie  750 kr for 1 time i studie for 1-2 personer. Yderligere personer der skal fotograferes = indhent tilbud.
Portrætter on-location , hjemme hos dig eller på udvalgt sted, 1-1½ time, 1250 kr
Kørsel i forbindelse med fotoopgaver uden for Ringsted, Roskilde, København, Køge, 3,53 kr per km

Babyfotografering

At fotografere babyer 0-2 år kræver god tid og tålmodighed. Derfor afsættes altid 2-3 timer til disse fotograferinger, så der er tid til at hygge, amme, skifte ble eller hvad der nu måtte være nødvendigt for at vi får gode billeder i kassen.
Hos Fairphoto.net har vi et lille udvalg af baggrunde og en stor lækker bean-bag, hvor barnet kan ligge trygt, blødt og godt under fotograferingen.

Pris 1500 kr.

Smash-The-Cake = + 300 kr.

 

Bryllupsfotografering:

Selvom onkel Erling muligvis tager fantastiske billeder, bør i alligevel overveje at hyre Fairphoto.net til fotograferingen på jeres store dag.
For det første kræver det en masse viden, planlægning, og udstyr at kunne sikre gode billeder – hver gang.
Mange vælger fotograf som noget af de sidste, når budgettet egentlig er brugt op, men husk, det er jo billederne der giver jer minderne fra dagen. Dem der kan bringe minderne tilbage til talerne, maden eller andre sjove indslag under brylluppet.

Hos fairphoto.net bruger vi ca lige så lang tid på at sortere og finpudse jeres billeder , som vi gjorde på opgaven. Dette sikrer jer det bedst mulige resultat.
Vores løsning indeholder også mulighed for at jeres gæster selv kan på jeres personlige online fotoalbum, og se billederne fra dagen.

Vi har stor erfaring i såvel dokumentaristike reportage foto fra jeres bryllup, til klassiske bryllupsfoto og gruppebilleder, hvor vi lægger et stort arbejde i at alle tager sig bedst muligt ud på billedet.

Kontakt os gerne for et fast tilbud på fotograferingen.

Pakke 1 – Fotografering fra gæsterne ankommer til kirken, til vielsen er overstået. 1800 kr + kørsel. Inkl planlægnings møde via telefon eller mail

Pakke 2 – Som pakke 1, men inkl fotografering på et udvalgt sted 2500 kr + kørsel Inkl planlægnings møde via telefon eller mail

Pakke 3 – Pakke 1+2 samt fotografering ved reception i op til 2 timer. 3500 kr + kørsel inklusiv et formøde hos jer eller os

Pakke 4 – Pakke 1+2 samt fotografering under festen. 6000 kr + kørsel inklusiv et formøde hos jer eller os

Pakke 5 – Heldags fotografering. Eksempelvis fra fotografering af forberedelserne, og til efter brudevalsen 10000 kr inkl kørsel. inklusiv et formøde hos jer eller os

Pakke 6 – Som pakke 5, + opsætning af transportabelt fotostudie og fotografering af professionelle parbilleder. 12500 kr inkl kørsel samt et formøde hos jer eller os

Tilkøb til pakke 4,5,6: Redigering og print af “tak for i dag” kort, som laves on-location inden gæsterne forlader selskabet + 2500 kr + 25 kr per gæst/par.

Til alle bryllupspakker er prisen inkl retouchering af op til 10 billeder.

 

Ekstra redigering

Vi oplever ofte at det kan være svært at vælge mellem alle de mange gode billeder der bliver taget af os, og derfor har vi naturligvis sørget for at du kan tilkøbe redigering af flere billeder.

I redigeringen indgår rettelse af farver, kontrast, fjernelse af urenheder i huden – groft sagt, vi sørger for at du tager dig optimalt ud på billederne.

Redigering per billede 100 kr

 

Print

Vi laver vores print på vores egne professionelle printere fra Epson og Canon, der kan klare billeder op til 62 cm x 30,5 meter, og alt herunder. Alt er håndarbejde, og i modsætning til traditionelle billeder fra et almindeligt fotolaboratorium, holder vores printer farverne ca 5 gange så lang tid.

10x15cm         40 kr

13x18cm         70 kr

18×24 cm      125 kr

30×40 cm    300 kr

40×50 cm    500 kr

Ved flere print i samme størrelse af samme motiv, falder prisen – bed os om et konkret tilbud.

 

Alle priser er inkl 25% moms